Personlige lån: Hvorfor har vi brug for dem?

I dagens verden af Køb nu-betal senere, vi lever i det land, kredit, og det er næsten uundgåeligt. Personlige lån, sammen med overtræk, kreditkort, butikskort og realkreditlån er en kendsgerning i hverdagen, og vi kan simpelthen ikke klare sig uden dem. Personlige lån i særdeleshed tendens til at være et finansielt produkt, som de fleste af os har brug for på et tidspunkt, for at hjælpe os ud med kortsigtede penge spørgsmål. Sammenligning af personlige lån til andre former for kreditgiver et klarere billede af de tidspunkter, hvor disse er mere velegnede:

Personlige lån eller kreditkort?

Kreditkort er afgørende for regelmæssig brug; Internet shopping, Booking ture, køb af teaterbilletter eller billeje indskud. Disse har tendens til at være instant køb, mens personlige lån kan tage sig af de større ting. Ferie, nye biler, hjem forbedringer-personlige lån kan være en løsning til at betale for disse over en længere periode. Renter på personlige lån tendens til at være lavere end på kreditkort, så det samlede beløb, du betaler tilbage bør være mindre generelt.

Personlige lån eller overtræk?

Når du tager et personligt lån, du normalt betale det tilbage over en bestemt periode, med en fast rentesats. Mens overtræk kan være handy for nødsituationer eller uventede omkostninger, de månedlige gebyrer og renter tilføje op, og disse kan blive til uendelig gæld. Med et personligt lån ved du, hvor meget du skal betale hver måned, og hvor længe.

Personlige lån eller butikskort?

Ligesom kreditkort, kan gemme kort har meget høje renter og revolverende kredit, holde gælden hængende over dit hoved for evigt. For mindre varer, eller købmand shopping for eksempel, kan gemme kort være nyttigt, hvis du betaler tilbage den fulde saldo hver måned. For større indkøb, måske en ny sofa, fjernsyn eller køkkenapparater, at tage ud personlige lån kan undertiden være en bedre løsning. Igen, udtrykket er fast, og du kan se en ende i syne.

Personlige lån eller realkreditlån?

Store huskøb er naturligvis meget mere velegnet til et boliglån eller realkreditlån. Men mange mennesker låner en ekstra engangsbeløb på toppen af realkreditlån til at finansiere hjem forbedringer. Udtrykket af lånet kan være alt op til 30 år sammen med huset Køb del af realkreditlån. Det er her, personlige lån kan være en bedre idé-de vil blive betalt meget hurtigere og dine afdrag på realkreditlån holdes adskilt. Tilføjelse værdi til dit hus med hjem forbedringer er stærkt anbefales, men betaler omkostningerne over en lang periode kan reducere den potentielle fortjeneste i forhold til kortere sigt personlige lån.

Med ethvert finansielt produkt, er det altid en god idé at shoppe rundt for de bedste tilbud, søge ekspertrådgivning, hvis du har brug for, og ikke vipbanks.se overstrække dit budget! Personlige lån kan være nyttige for kortsigtede køb, men kan ikke passe alle, så gør overveje dine behov omhyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.