købe en brugt bil – Wise vejen!

Jeg har altid købt mine biler bruges. Og hver gang jeg fik en hel del. Tror ikke jeg regnet med held, selv – ingen Mays. Der er et par “most” for at sikre du ikke ender op med at drikke “lemon”-ade.

Tilbringe lidt tid nu kan spare dig for alvorlige penge senere. Kontrollere Consumer Reports på de sikreste biler derude. Ser er én ting, men ignorere ikke sikkerhed.

Gå til en velrenommeret bil værksted og spørge, hvis du kan bringe køretøjet af for en look-over. Mens du er der, Spørg hvilke biler de har til at reparere oftest. Vogt. Også, spørg hvad inspektionen omfatter, hvor lang tid det tager, og prisen. Altid får disse oplysninger skriftligt – bare for at være sikker.

Når køretøjet er blevet inspiceret, Spørg mekanikeren for en skriftlig rapport med en forkalkulation for alle nødvendige reparationer. Være sikker på, at betænkningen omfatter køretøjets mærke, model og VIN. Gå over det med en fin – tandet kam og sørg for du forstår hver vare. Hvis du beslutter at gøre et tilbud til forhandleren efter godkendelse af kontrollen, kan du bruge de anslåede reparationsomkostninger til at forhandle prisen på køretøjet.

Vil du købe fra en individuel?

Husk, at private sælgere generelt ikke er omfattet af den brugte bil regel og ikke behøver at bruge Buyers Guide. Du kan dog bruge guides liste over en auto store systemer som en shopping værktøj. Du kan også spørge sælgeren hvis du kan have køretøjet besigtiges af din mekaniker. Hvis han/hun siger nej… Pas på. Uanset hvor dejligt vises bilen, noget muggent foregår.

Nu, en privat salg sandsynligvis vil være på en “as is” basis, medmindre din købsaftale med sælger udtrykkeligt ellers. Hvis du har en skriftlig kontrakt, har sælgeren lever op til kontrakten. Bilen kan også dækkes af en producent garanti eller en købt separat servicekontrakt. Men det betyder ikke, at garanti og service kontrakten er omsættelige. Plus, kan andre grænser eller omkostninger ansøge. Før du køber bilen, spørge, om det er stadig under garanti eller service kontrakt, og anmeld at baby omhyggeligt.

Nogle stater kræver køretøj sælgere til at passere et køretøj inspektion før et salg er foretaget. Det er ikke altid tilfældet, selv om. For at finde ud af hvad din tilstand kræver, skal du kontakte din tilstand Attorney General’s office eller en lokal beskyttelse Forbrugerstyrelsen. Hey, er det bare et telefonopkald. Og det kan spare dig en virkelige hovedpine senere!

Uanset om du ender med at købe en brugt bil fra forhandler, en medarbejder eller en nabo, Følg disse tips til at lære så meget som du kan om bilen:

Gennemgå bilen grundigt dig selv ved hjælp af en kontrolliste for inspektion. Du kan finde en tjekliste i mange af de magasin artikler, bøger og internetsider, der beskæftiger sig med at købe en brugt bil. Min favorit bog, som jeg har brugt flere gange er hvordan at købe og vedligeholde en brugt bil af Brad Crouch.

Når jeg købte en brugt bil i August, og aldrig tænkt på at teste de bageste defroster. Gæt hvad? Komme November, jeg fandt ud af det virkede ikke. Hvis du er ude om sommeren, glem ikke at tjekke varmer. Og hvis det er kold som is udenfor, stadig tur, at luften på fuld blast og sørg for at det virker!

Prøvekøre bilen under varieret vejforhold — på bakker, motorveje, og i stop-and-go trafik.

Bede om bilens vedligeholdelse post. Hvis ejeren ikke har kopier, skal du kontakte forhandleren eller værksted hvor det meste arbejde var gjort. De kan dele deres filer med dig.

Tale med den tidligere ejer, især hvis den nuværende ejer er bekendt med bilens historie.

Har bilen inspiceres af en mekaniker, du leje.

Der går du. Gør dit hjemmearbejde, og det er meget sandsynligt, at, ligesom mig, du vil finde dig selv købe brugte hver gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.