Hvordan vælger den bedste kniv sæt

Knive er de vigtigste og hyppigst anvendte køkkenredskaber. At vælge en ny kniv sæt, er de vigtigste overvejelser som kniv sæt til at købe og hvilken kniv bruges til hvilket formål. Købe en kniv sæt er en vigtig beslutning. Knive du vælger skal vare hele livet. Når du køber en god kvalitet kniv sæt, bør du aldrig nødt til at erstatte dem. En god regel er at købe det dyreste sæt knive du eventuelt har råd til, fordi de skal vare i resten af dit liv.
Knive er normalt mere overkommelig, hvis du køber dem i et sæt. Kniv sæt bør omfatte alle de grundlæggende værktøjer og vil normalt omfatte en bevoksning eller container til at gemme knivene. Du vil kunne købe yderligere og mere specifikke, knive i fremtiden, hvis du ønsker. De fleste kniv producenter sælger knive individuelt, så du kan tilføje til din samling når som helst du ønsker. Du skal muligvis erstatte en tabt kniv, har en dublet på hånden, hvis du har mere end én cook i dit køkken, kan du ønsker at have et speciale kniv for mindre hænder, eller du ønsker toppen af de linje knive, men ikke har råd til hele sat på én gang. En kniv sæt vil give mere mening, medmindre en af disse situationer gælder for dig og med et godt tilbud på en maler i københavn.
Der er forskellige typer af knive. Fine kant knive er den klassiske stil. Kokke og alvorlige kokke vælge normalt fine kant knive på grund af vægt og feel. Bladet er meget skarp som giver mulighed for præcision opskæring. Fine kant knive vil kræve nogle vedligeholdelse, såsom steeling. Knive, der aldrig har brug for skarphed er et godt valg for de fleste folk, der kok for sig selv og deres familier på daglig basis. Knive, der aldrig har brug for skarphed vil ikke gøre det samme præcision nedskæringer som fine kant knive, men de bevarer deres skarphed over tid. Disse knive er fremragende, hvis du søger anstændigt kvalitet til rimelige priser.
Type stål anvendes i kniv knive er en af de vigtigste faktorer i at vælge en kniv sæt. Hovedparten af knive er fremstillet med en blanding af høj carbon rustfrit stål, som vil modstå rust og korrosion. Tang er en del af den kniv, hvor metallet er knyttet til håndtaget. De bedste knive vil have en tang, hvor metal udvider til slutningen af håndtaget. Kniv knive er normalt tilspidset på kanten til at give mulighed for lettere skarphed. Kvalitet knive er afbalanceret og føle sig godt i cook’s hånd. Kniven skal være let at håndtere og føler sig fast. En god kniv skal føles som en forlængelse af din hånd og give tilstrækkelig plads mellem hvor fingrene greb kniven og overfladen hvor du er gennemskæring.
I køber en kniv sæt, skal du kende forskellen mellem stemplet og smedet. Smedning er processen med at tage en opvarmet stykke metal og slibe det ind i form af en vinge. Stemplet vinger er skåret fra et enkelt ark af metal og presset ind i en vinge. Smedet knive er generelt tungere end stemplet knive, hvilket giver dig bedre kvalitet. Der vil være flere typer af knive inkluderet i hver kniv sæt. At identificere de særlige knive hvert sæt indeholder vil være meget nyttige i at vælge den, der vil tjene dine behov bedst.
De fleste kniv sæt vil indeholde en kok kniv, som har en trekantet klinge, der spænder fra 6 til 12 inches lang. Skrælle kniv vil har en kniv, der er cirka 3 inches lang og det omkring 3/4 af en tomme lang. En savtakket kniv bruges til udskæring brød og grøntsager, som har tendens til at lettere få blå mærker. Utility knive har en ca 6 tommer klinge og bruges til en række formål. Udbening knive er for udskæring kødet fra knoglerne og vingerne www.maleroversigten.dk er normalt ganske smal. En udskæring kniv har en lang, tynde blade og bruges til at skive kød som skinke, stegt og Tyrkiet. Slagter knive er normalt tungere end de andre knive i sættet og har vinger op til otte inches. En flækkekniv bruges til tunge hakke og skære igennem ben og vil have en lidt buet eller lige kant. Steak knive bruges til opskæring bøffer i en tabel indstillingen, men kan også tjene som nytte eller skrælle knive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *