Hvad du behøver at vide før du går i gang på Ebay.

Så du har besluttet, at du ønsker at komme i gang som en sælger på eBay. Der er et par ting, du virkelig har brug for at vide, før du går og kaster dig på dybt vand.

Hvad man skal sælge.

Første off, du har brug at vide hvad det er du vil sælge: Hvad er dit speciale? Du vil gøre langt bedre på eBay hvis du bliver en stor kilde til visse slags produkter, som folk, der er interesseret i disse produkter vil komme tilbage til dig igen og igen. Du vil ikke få nogen loyalitet eller reelle omdømme, hvis du bare sælge skidt tilfældigt.

Når du tænker over hvad man skal sælge, er der et par ting at overveje. Den vigtigste af disse er altid sælge hvad du ved. Hvis du forsøger at sælge noget, du bare ikke ved noget om så du vil aldrig skrive en god beskrivelse og sælge det til en god pris.

Du tror måske du er ikke specielt interesseret i noget, men hvis du synes om hvilken slags ting du normalt køber og hvilke websteder du gå til de fleste ofte, jeg er sikker på du vil opdage nogle form for interesse. Hvis alt andet fejler nævne det til dine venner og familie: de vil næsten helt sikkert sige, “Åh, godt hvorfor ikke du sælger…”, og du vil slag din pande.

Ud af tingene du ved nok om, du bør overveje hvilke ting du kunne faktisk få en god nok pris at videresælge, og hvordan passer de ville være for bogføring. Hvis du kan tænke på noget, du er vidende om og det er lille og let nok til Porto at være relativt billige, er det fantastisk!

Fortvivl ikke, hvis du tror det, du sælger er også obskure-det ikke er. Der er et marked for næsten alt på eBay, selv ting, som ikke ville sælge én gang i et år hvis du fyldt dem i en butik. Du vil sandsynligvis gøre endnu bedre hvis du udfylde en niche end hvis du sælger noget fælles.

Skatte- og juridiske spørgsmål.

Hvis du tjener penge nok, skal du være klar over, at du nødt til at begynde at betale skat – det vil ikke ske for dig. Hvis du beslutter at sælge på eBay på fuldtidsbasis, bør du nok registrere som en forretning.

Forbered dig.

Der vil være op-og nedture, når du sælger på eBay. Må ikke pakke det, hvis noget går lidt galt i din første par salg: de sælgere, der har succes på eBay er dem, der nyder det, og pind på det uanset hvad der sker.

Nogen kan sælge på eBay, hvis de tror på sig selv – og hvis du beslutter dig for det ikke er for dig, så startomkostningerne er så lav, at du ikke virkelig har mistet noget.

Hvis du er klar til at begynde at sælge, så er den næste ting du behøver at vide de forskellige auktion typer, så du kan afgøre, hvilke af dem du vil bruge til at sælge dine varer. Vores næste e-mail vil give dig en guide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.